A tökéletes képek a tökéletes shopomba

Nemrég úgy döntöttem, hogy én is belépek az online értékesítők világába, mert már nem igazán van tér és idő arra, hogy eladjam az egyedi készítésű ékszereimet, hiszen a vásárok megszűntek, jelenleg nem igazán tud menni az ember sehova, és kell egy hely, ahol az emberek könnyedén meg tudják rendelni a termékeimet, mert most egyesével emailen és facebookon írogatnak, de ez nem megoldás, mert már pár tíz rendelés esetén is kezelhetetlenné válik sajnos. Szükség van egy nagyon profi, automata elemeket is tartalmazó webshopra.

Hála a jó égnek nagyon jó ajánlásokat kaptam, egyrészt webes csapat tekintetében, akik tényleg hihetetlen gyorsan és profin összerakták a webshopomat, ráadásul teljesen olyannak, amilyennek megálmodtam. Kifinomult és elegáns, mégis fiatalos és magával ragadó, érdekes, és hát nem mellesleg nagyon szép. Hihetetlen, hogy ez ennyire rövid idő alatt és ilyen profin sikerült nekik. De még hihetetlenebb, hogy a termékfotózás területére ajánlott szolgáltató, a szikyfoto is ennyire szuperül és gyorsan elkészítette nekem azokat a képeket, amik szükségesek a shopra.

A vásárlók ugyanis ezek alapján döntenek a vásárlás mellett, így nagyon nagy szükség volt olyan képekre, amik megfelelő módon, megfelelő technikai kivitelezéssel, részletességgel, jó bevilágítással, retusálással tudják képviselni a termékeket, és élethűek, nem keltik a rajz vagy egyéb csalás hatását. Azt gondolom, hogy a vevők ezeknek a képeknek a segítségével tökéletes döntést fognak tudni hozni annak tekintetében, hogy egy-egy ékszer elnyerte-e a tetszésüket, elrabolta-e a szívüket. Különösen fontos ez akkor, ha több termék is tetszik nekik és dönteniük kell. A tapasztalat ugyanis, hogy rengetegszer ha nem tudnak dönteni inkább nem vásárolnak.