Férjem meglepetése

Az ember amikor megtalálja a párját, az első időszakban minden annyira felhőtlen és könnyű, hogy szinte a mennyekben tudunk ilyenkor járni. Azt gondoljuk, hogy ez mindig így marad, pedig ez csak az első időszakra jellemző és bizony nagyon meg kell élni ezeket a pillanatokat, heteket, jobb esetben néhány hónapot, hogy később, amikor előjönnek a kapcsolattal járó feladatok ezek az érzések és emlékek tartsák bennünk a lelket, elég töltődést nyújtsanak az esetleg munkásabb vagy nehéz időkhöz is, mert bizony minden kapcsolatban van ilyen szakasz.

Amikor mi például összeköltöztünk még mindig tartott ez a nagyon édes és lebegős időszak, ahol mindketten azt gondoltuk, hogy egy nézeteltérés vagy vita sem lesz köztünk soha, annyira nagy volt közöttünk az összhang és az egyetértés. Persze aztán rá két – három hónapra rá kellett jönnünk, hogy ez túl szép lenne, és talán nem is lenne túl normális, és el is kezdődött a különböző vélemények kiütközése néhány dolgot illetően. Na persze nem hatalmas veszekedésekre vagy végzetes vitákra kell gondolni, mert erről szó sincs, és a mai napig egyet értünk abban, hogy a kapcsolatunk titka és ereje abban van, hogy mindig mindent meg tudunk beszélni egymással, de azért nagyon sok munka és energia szükséges ehhez. És hát persze megoldás lehetőségek és türelem.

A legutóbb például a férjemtől kaptam ajándékba egy négy fiókos smink tároló kozmetikai rendszerező dobozt, mert már nem igazán bírta tovább, hogy minden kozmetikai dolgom szanaszét van. Persze csak szerinte volt szanaszét, mert igyekeztem mindig rendet tartani, de aki nő az tudja, hogy bizonyos szintnél jobban nem lehet. Ez a kis rendszerező sminktároló viszont hatalmas segítséget nyújt nekem ebben. Így pedig már ő is kényelmesen és nyugodtan érzi magát a fürdőszobában. Azt gondolom hogy nekünk ez a titkunk és remélem hogy ez még nagyon sokáig, egészen öreg korunkig így is lesz.