Nem csak elképzeljük, meg is valósítjuk!

Az ember, ha ismeretlen vizekre evez, sokszor elveszhet a részletek tengerében. Ahhoz, hogy tudjunk jól választani, ismernünk kell azokat a paramétereket, amelyek a legfontosabbak az adott területen elérhető minőség maximalizálása érdekében. Hatalmas tapasztalattal és számtalan technikai felszereléssel várjuk azokat a partnereket, akik nem csak képeket szeretnének kapni egyedi ékszerükről, ételükről, termékükről. Professzionális szinten végzünk termékfotózást, ékszerfotózást, ételfotózást, akár reklámfotózást vagy a legújabb eszközökkel 360 fokos fotózást.

Miért vagyunk mi a legjobbak? Tehetik fel a kérdést, hiszen természetesen ez a világ még a fotózás témakörén belül is egy nagyon speciális terület. A laikus ember nehezen tudja felmérni mennyire is profi és tökéletes az, amit a többiekhez mérten mi képesek vagyunk garantálni?

Röviden, abban vagyunk a legjobbak, hogy a képeink mindamellett, hogy szakmailag tökéletesek, nem hatnak műnek vagy műanyagnak, a színek a valóságnak megfelelőek, a retusálás minden esetben éppen megfelelő mértékű, a világítás tökéletes, mindamellett a képeink megelevenednek, szinte életre kelnek.

Számtalan esetben nem könnyű kitalálni azt a tökéletes beállítást, módot vagy épp kompozíciót, amiben a terméket fotózni érdemes a maximális hatás elérése érdekében. Ez mégsem elegendő. Azt meg is kell tudni valósítani, és mi garantáljuk, hogy ebben sem lesz hiba. Nagyon fontos számunkra a gyorsaság, azonban a minőség rovására ez sosem megy. Igyekszünk maximális lelkiismeretességgel és segítőkészséggel, professzionális munkavégzéssel a partnereink rendelkezésére állni. Büszkén mondhatjuk, hogy számos olyan partnerrel dolgozunk együtt, akik már tíz – tizenöt éve gazdagítják a megrendelőink körét. Külön büszkék vagyunk arra, hogy egyre több területen van lehetőségünk bebizonyítani rátermettségünket. Várunk szeretettel minden olyan ügyfelet, aki nem csak képeket szeretne viszont látni termékéről, hanem a tökéletes megvalósítás mellett élettel szeretné felruházni azokat. A Fotoda csapata biztosan segítséget tud nyújtani ebben. Állunk rendelkezésre bármikor, határtalan lelkesedéssel!