A csábítás eszköze

Az Avon folyamatosan próbál mindig elkápráztatni minket valami újdonsággal, valamilyen új termékkel. Az egyik olyan kozmetikumokkal foglalkozó cég, amely folyamatosan követi a divatot, és már hosszú évek óta kiszolgálja az emberek különböző igényeit. Az egyik személyes kedvencem az Avon Attraction nevű termékük, amelyből parfüm, mini parfüm és testápoló áll rendelkezésünkre.

Egy igazi fás-gyümölcsös aromával ellátott illat, ami hatására, a szeder és pézsma, valamint a vaníliával vegyített ámbra tartós illatának köszönhetően, úgy érezhetjük, hogy a világ megszűnt körülöttünk. Amikor kíváncsiságból megrendeltem, féltem, hogy a párom erre az illat kavalkádra majd azt fogja mondani, hogy neki nem tetszik, vagy túl sok, de épp ellenkezőleg történt, azóta csak is ezt kéri, hogy feltegyem magamra. Mindketten szerelmesek lettünk ebbe az illatba, az első fújástól kezdődően. Szó szerint csábító hatása van, mert a minap a villamoson, de korábban már a metrón is leszólított nem egy ember, hogy áruljam el nekik, melyik is ez a finom parfüm. Persze nem vagyok önző, sőt szeretném, ha mindenki tudna egy kis színt vinni a kapcsolatába, amiről ez az illat gondoskodik, ezért természetesen mindig szívesen válaszolok.

Ez bók nekem is, a páromnak is és magának az Avonnak is. Nincs fontosabb annál, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ehhez elengedhetetlen egy jó minőségű és tartós illat. Mindenkinek ajánlom, aki a csábítást tűzi ki célul, hiszen az eredmény tapasztaltan hatásos. Rendeld meg kényelmesen online a Pipereshop oldalán és hagyd, hogy a pasid, vagy ha épp szingli vagy, a férfiak a lábaid előtt heverjenek.  Ettől többet nem is kívánhat egy igazi Nő, nem de?