Ilyet még én se hallottam

Hallottam már a piacon rengeteg dologról. Használt telefonok adás-vétele és számítógépek ugyanilyen módon való értékesítése, a saját eszköz értékesítés és számos más próbálkozás tiszta előttem az elektronikus eszközök piacán, de most szembe jött velem egy teljesen új dolog, amit sosem hallottam senkitől, méghozzá az apple watch felvásárlás. Bár igen jogos a tevékenység, hiszen számtalan olyan eszköz van már a piacon, ami lecserélésre került, de a régebbi típusnak sincs még semmi baja, használható, sőt sokszor kitűnő állapotban van, csak hát az új elődje tud valami olyan specifikációt ami miatt lecserélték.

Én megmondom őszintén, hogy mindig is szerettem volna egy ilyen órát, de sosem sportoltam és csak azért, hogy legyen egy óra a kezemen, ami jelzi, hogy ha hívnak vagy üzenetem érkezett, esetleg válaszolni tudjak rá, nem akartam egy valag pénzt kifizetni. Most azonban felcsillant a szemem, mert így lehetőségem nyílik egy sokkal jobb áron beszerezni egy ilyen órát, ráadásul úgy, hogy mivel a tulajdonos viszi be, így az eredet biztosított, és mivel szervízzel is foglalkoznak biztosan nem adnak el hibás terméket.

Én nagyon örülök ennek a lehetőségnek és már alig várom, hogy a kezemben foghassam valamelyiket, amelyik végül haza érkezik velem és hű társam lesz az irodában és a mindennapi életben, teljesen és maximálisan sportmentes éltemben. Nagyon jó ez a kezdeményezés, örülök, hogy az eszükbe jutott és így lehetőséget kínálnak számunkra az eszközök könnyű eladásában és beszerzésében egyaránt. Már alig várom hogy délután legyen és a mancsomba foghassam azt az órát, amelyik a választottamként új gazdát talál. Azt hiszem azonnal veszek hozzá valamilyen designos szíjat is.