Szalonom designja

Nem olyan rég úgy döntöttem, hogy saját szalont alapítok, ahol egyszerre van műkörmös, fodrász, masszőr, kozmetikus és pedikűrös is. Egy nagy csapatot szerettem volna létrehozni, ahol nem csak a vendégek érzik jól magukat, miközben meg is szépülnek, akár egy nap alatt teleskörűen, hanem ahol az ott dolgozók is egész nap jól érezhetik magukat, azt csinálhatják, amit szeretnek és közben a hangulat is teljesen kellemes, feszültségektől és problémáktól mentes. Természetesen, ehhez meg kellett találni azokat a jó szakembereket és jó embereket egyaránt, akik itt és ilyen morállal tudnak dolgozni, szeretik az embereket és valóban imádják a munkájukat. Ez a kozmetikus és a pedikűrös tekintetében kicsit nehézkesen ment, de hála a jó égnek az is megoldódott.

Immáron közel másfél éve nagyon nagy sikerrel és közös élményekkel tudom működtetni ezt a szalont, amiért örök életemre hálás leszek az életnek. Nagyon élvezem is mindeközben, és egyre több és több minden jut eszembe, amit nevezhetünk fejlesztésnek, amik még tovább emelik a hely hangulatát és a kiszolgálás minőségét.

Most például azt találtam ki, hogy legyen egy egységes, egyedi logóval ellátott munkaruha szettünk, hogy méginkább csapatban érezhessük magunkat, és tudjuk, hogy összetartozunk, illetve a betérő is méginkább ebben a kellemes érzésbe lépjen be. Mindemellett ugyanezzel a logóval hímeztetett azonos mintás törölközőket is csináltattam, amik el kell mondjam, nem is gondoltam, hogy ennyire jól fognak kinézni. Mindenki agyon dícséri őket, bár igazából a himezd.hu érdeme, akik minden ilyen tervemet megvalósították, tökéletes minőségben, hímzéssel, úgy, hogy azóta már nem egyszer mostuk ezeket a törölközőket például és semmi baja, tökéletes és gyönyörű mind.

Nagyon hálás vagyok nekik, és bár tudjuk, hogy egy ilyen szalonban a munkaruha is és a törölközők is, viszonylag sokszor cserére szorulnak, biztos vagyok benne, hogy mindet ki fogom hímeztetni velük, mert annyira tetszik a végeredmény, hogy abszolút megéri anyagilag is és a befektetett energia tekintetében egyaránt.