Kellem hűvös, semmi kellemetlen hatás

Én világ életemben nagyon érzékeny voltam a huzatra, és mint olyan figyelnem is kell mindig, hogy ha légkondis helyen vagyok, még véletlen se üljek sehogy sem a beltéri egység közelébe, hiszen szinte azonnal megfájdul a fejem és megfáznak az izületeim is. Ennek kapcsán pedig nekem sosem volt légkondi a lakásomban, pedig számtalanszor laktam emeletes házban, az ötödiken és a hatodikon is, és persze mondanom sem kell, hogy a nyári napok sokszor engem is próbára tettek, még akkor is, hogy ha én tényleg nagyon szeretem a nyarat és a meleget. Most pedig már egy férfi is van az oldalamon, aki persze egyáltalán nem bírja a meleget, ilyen formán pedig az éppen épülő családi házunkba természetesen kell klíma rendszer.

Mivel nagyon szeret engem azt is tudja azonban, hogy a lehető legjobb csapatot kell erre megtalálni, hiszen egy jól megtervezett és kialakított rendszer könnyen használható az én jelenlétem mellett is, de ehhez tényleg nagyon tervezettnek és profinak kell lennie. Hosszas keresgélés után rátalált a djgepeszet csaptára, akik azt kell mondjam, hogy tényleg egy nagyon hatékony és jól használható rendszert építettek ki számunkra, hiszen már az első éjszakát végre eltölthettük az új házunkban, és mivel a nyár legmelegebb éjszakája volt, ki is próbálhattuk a klíma rendszer működését.

Nem hogy nem érzem magam rosszul a kílmás házunkban, de azt kell mondjam, hogy igen kellemes hőmérsékletet sikerült beállítanunk a házba, amit folyamatosan tartani is tudunk, és így kellemes hűvösben sokkal jobban tudunk aludni, de ha otthonról dolgozunk, még a munka is könnyebben megy, hiszen harminc fok felett már elég nehéz lenne koncentrálni egy kis hűsítő segítség nélkül.

Ha valaki hasonló gondokkal küzd mint én, csak ajánlani tudom számára ezt a csapatot, hiszen nem csak tökéletes rendszert építettek ki számunkra, nagyon jó áron, hanem bizony hihetetlen kellemes személyiségükkel sokkal rugalmasabbá és könnyebbé tették a szerelés folyamatát is. Az egyeztetések, az időpont kialakítások és minden kapcsolattartás hihetetlenül könnyen és rugalmasan ment velük, ami azt gondolom hogy egy építkezésen kulcsfontosságú is tud lenni.