Ha jó csapatot keresel

Nem is olyan régen úgy határoztunk a családdal, hogy meglepjük édesanyámat egy egyedi munkaruha szettel, ő ugyanis nem nagyon adta rá eddig a fejét, és fodrászként dolgozva úgy gondoltuk, hogy egy hímzett póló vagy ing, és egyéb dolgok, például törölköző, ami saját logóval van ellátva nagymértékben emelné a hely hangulatát és az édesanyám megjelenését is, nem beszélve arról, hogy biztosan nagyon örülne neki, és nagyon tetszene is neki.

Ezért elkezdtünk kivitelezőt keresgélni, de valahogy nem voltunk egyikkel sem megelégedve. Nem dolgoztak túl gyorsan, minket pedig sürgetett a határidő, és a minőséggel se voltunk annyira megelégedve, és hát mi szerettünk volna tökéletes ajándékot adni édesanyámnak, így tovább keresgéltünk. Az egyik nagyon jó barátnőm ajánlására megtaláltuk a https://ajandekozd.hu/ csapatot, akik nem csak hogy tökéletesen dolgoztak a referencia munkáik alapján, de vállalták a szűkebb határidőben történő kivitelezést is. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és tudtuk, hogy ennél a csapatnál bizony teljes biztonságban van édesanyám egyedi ajándékának kivitelezése.

Meg is rendeltük az egyedi logós dolgokat, és hát szinte elájultunk az eredménytől amikor megkaptuk a kis dobozt. Hihetetlen minőségi anyagok és termékek, még hihetetlenebb minőségi kivitelezéssel. A hímzés nekem személyes kedvencem lett például. Ne tudtunk betelni ezekkel a kis ajándékokkal. Azóta már számos esetben ajánlottuk is ezt a kis csapatot egyedi munkák elkészítésére, nem csak munkaruha terén, de bármilyen fényképes ajándék vagy egyedi ötlet elkészítésére, és még eddig mindenki csak hálálkodva írt később üzenetet, hogy milyen jó ajánlást adtunk, mert nem csak az eredmény lett tökéletes, de a csapat lelkessége és segítőkészsége is páratlan. Bátran ajánlom tehát őket mindenkinek, aki ilyen ajándékot tervez bármelyik rokonának, családtagjának vagy barátjának.