A kedvenc cipőm emlékére

Bizonyára minden nő számára ismerős az az érzés, mikor a sokat keresett, hőn vágyott, szép és elegáns, mégis vagány, magas sarkú, de kényelmes, feltűnő, de nem túlzó cipőjét valamilyen olyan károsodás éri, ami miatt aztán nem fogja tudni többé használni. Még bosszantóbb, ha az a károsodás mondjuk csak az egyik cipőn esik meg, vagy épp mindkettőn, de csak egy részén. Mondjuk a sarkán. Mondjuk például a vezetés miatt. Mert bizony én így jártam.

Mikor megvettem az első autómat nemrégen, még nem gondoltam, hogy hamarosan hatalmas bosszúság fog érni. El lettem látva a barátok, családtagok által mindenféle jó tanáccsal, tankolásról, gyorshajtásról, szerelésről, defektről és még sorolhatnám. Egy dolgot azonban senki sem mondott nekem, vigyázz a cipődre! Természetesen én rettenetesen élveztem az autó adta kényelmet és szabadságot. El tudtam intézni számtalan dolgot egy nap, szinte folyamatosan úton voltam. És hát ugye fel tudtam végre venni a kedvenc magassarkú cipőmet. És milyen boldog voltam. Magabiztos, örömmel teli. Egészen az első hónap végéig, amikor aztán észrevettem, hogy az általam nem is minden nap hordott kedvenc cipőm sarka nagyon megrongálódott. A folyamatos vezetéstől, a kuplung – gáz – fék – pedálok használatától és vélhetően a városi forgalomban való számtalan araszolástól a cipőm egész egyszerűen tönkre ment. Nem vált hordhatatlanná, csak éppen már nem volt szép, és egy ilyen cipő tökéletes kell, hogy legyen, vagy inkább ne is vegye fel az ember. Nagyon elkeseredtem. Elkezdtem keresni egy ugyanolyan cipőt. Persze eleinte nem igazán jártam sikerrel, de aztán megesett rajtam az égiek szíve és tudtam vásárolni egyet. Eldöntöttem, hogy váltócipőt fogok ezután használni a vezetéshez. Az viszont a napi rohanásban kivitelezhetetlen. Legalábbis nagyon kényelmetlen.

Ezek miatt beütöttem a google keresőjébe, hogy cipősarok védelem és kidobta a https://heelgood.hu/ oldalt találatként. Azonnal meg is néztem, és láttam, hogy ezt a kis egyszerű találmányt pont nekem találták ki. Gyorsan rendeltem is belőle, és kipróbáltam. Na nem a kedvenc cipőmön, hanem egy másikon, de ma már a kedvencemben is tudok vezetni a segítségével. Hatalmas öröm, hogy rátaláltam. Egyszerű és gyors a használata, és tökéletes védelmet nyújt a cipőimnek. Már édesanyámnak is rendeltem belőle.